Начало| За нас| Общи условия| Доставки| Контакт
0877 00 44 69

За нас

    Hipermarket.bg е бързо развиващ се сайт, предлагащ доставка на едро и дребно на алкохол, безалкохолни, бира, кафе, храни и консумативи на територията на град София. Младият и амбициозен екип на hipermarket.bg работи в сътрудничество с пионери в сферата, за да задоволи нуждите както на търговски обекти, така и на частни лица.

  Складовите цени и безплатната доставка при заявка над 50 лв. правят услугите на hipermarket.bg достъпни за всеки. Всичко за Вашето парти или заведение може да поръчвате двадесет и четири часа в денонощието, седем дни в седмицата. Бързите и коректни доставки на  хипермаркет.bg се извършват всеки ден от 09:00 ч. до 17:00 ч. с почивен ден неделя.

    Докато пазаруването Ви отнема много време, сили, нерви и пари, от Вас се изискват само няколко кликвания и екипът ни ще свърши всичко вместо Вас. Това вече е практика във всички развити страни, бъдете и Вие в крак с тази система и прескочете няколко от стъпките, с които една стока идва до Вас, спестявайки си цели проценти от цената й.

    Хипермаркет.bg очаква денонощно вашите заявки, за да направи от всяко важно събитие в живота Ви перфектен момент!

Поръчай онлайн!

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв за района на София

Нашият алкохол

Нашият алкохол Hipermarket.bg
Уеб дизайн
elegance.bg