Начало| За нас| Общи условия| Доставки| Контакт
0877 00 44 69

Нашият алкохол

  С времето все по-добре разбираме, че няма по-важно нещо от здравето и започваме да обръщаме внимание на факторите, които му оказват влияние.  Сред най-важните е качеството на храните и напитките, които приемаме и докато при храните и безалкохолните напитки ни ориентират неща като срок на годност, съдържание и външен вид, то как се определя дали един алкохол е качествен може да прочетете на следващите редове.


  Всяка марка алкохол има един официален вносител за съответната държава. Той носи правата за импорта, разпространението, рекламата и рекламните материали - факторите, които оскъпяват цената на един продукт. За различните държави се произвежда алкохол с качество, отговарящо на стандарта на съответната държава. Например едно уиски, произведено за Англия ще е с по-добър вкус от това за България. “Паралелен алкохол” в България наричаме внесеният алкохол, който е предназначен за друга държава с по-ниски стандарти, следователно качеството му е по-лошо от това на създадения за тук алкохол, който се внася официално.  Вкусът му е много по-остър и спиртов .Този алкохол е особено популярен в България, но не е с вкусовите качества, които заслужават българските потребители. ХиперМаркет.BG  не предлага паралелен алкохол, а само и единствено алкохол, предназначен за българските стандарти. Следим стриктно за качеството на продуктите, за да бъдат нашите потребители  напълно доволни от услугите ни.
 

  Ако не сте сигурни в мястото, от което  пазарувате, може да проверите кои са официалните вносители за България и когато купувате алкохол да ги сравнявате с тези, написани на гърба на шишето. Паралелният алкохол често е по-евтин, защото в цената му не са включени рекламните разходи на марката и така той се издържа на гърба на официалния вносител, който е проправил пътя на дадения бранд в България. В заведенията, които поръчват официално внесени продукти, има рекламни материали като светещи табели, чадъри, подложки за чаши и т.н. Ако видите светеща табела Джак Даниелс, например, може да бъдете почти сигурни, че в заведението има Джак Даниелс от официалния вносител. Видът на бутилката също може да говори за качеството на продукта – не купувайте отворен алкохол, без бандерол, с разкъсан бандерол или изхабен етикет.Може да става въпрос за фалшив алкохол, който се прави на нехигиенични и непригодени за тази цел места и се пресипва в оригиналните бутилки. Има много случаи на натравяне с фалшив алкохол, затова е хубаво да внимавате. Липсата на дозатор/сонда, от друга страна, не е фактор – когато се прави голяма поръчка в завода се избира по какъв начин да се произведат бутилките. Направете справка с Интернет кои са официалните вносители на любимите ви продукти, разлика в баркода също ще има, ако са внесени паралелно. Не правете компромис със здравето си и консумирайте качествени продукти.
 

  Надяваме се тази информация да ви бъде полезна. ХиперМаркет.BG  гарантира, че продуктите, които предлага са качествени и са от официалния вносител и ви дава потребителското право при въпроси и съмнения да ни пишете, нашият екип ще се радва да ви помогне.

С уважение:
Екипът на ХиперМаркет.BG

Поръчай онлайн!

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв за района на София

Нашият алкохол

Нашият алкохол Hipermarket.bg
Уеб дизайн
elegance.bg