Начало| За нас| Общи условия| Доставки| Контакт
0877 00 44 69

 

Често задавани въпроси

 

 

    

      1. Защо цените на ХиперМаркет.BG са толкова по-ниски от тези на другите магазини?

  ХиперМаркет.BG предлага само качествени стоки от официалните вносители. Всички продукти са на складови цени. Продуктите, които купувате обикновено, са стояли на склад, превозени са в магазина, който плаща наем и консумативи, което качва цената. ХиперМаркет.BG доставя направо от склада, сваляйки цели проценти от крайната цена на продукта.

 

2. Как мога да поръчам?

  Изберете  продуктите, които желаете да поръчате, заедно с тяхното количество и попълнете данните си в електронната бланка .

 

3. Какво е работното време?

  Заявки се приемат по всяко време на денонощието, седем дни в седмицата. Доставките се извършват всеки ден, без неделя, от 08:00 до 17:00 часа.

 

4.       Доставката плаща ли се?

  При поръчка над 50 лв. доставката за София е безплатна, ако не надвишава тази сума се заплаща такса от 5 лв. Доставката за другите градове се извършва от куриер, цената се поема от клиента и зависи от обема на поръчката и разстоянието на населеното място.

 

5.       Как става доставката? На адрес ли се носи, до пощата или с куриерска фирма?

  Поръчката  за София се доставя до жилищния Ви вход от нашите доставчици и е безплатна при заявка над 50 лв., при по-ниска от тази сума се заплаща такса от 5 лв. За другите градове се използват услугите на куриерски фирми, като цената на доставката се поема от клиента и зависи от обема на пратката и разстояниято на населеното място.

 

6.       За колко време ще получа поръчаната стока?

  Ако поръчате до 12:00 ч, доставката Ви ще пристигне до 15:30, заявки приети до 14:30 се изпълняват на същия ден. Ако поръчате по-късно, доставката Ви ще пристигне на следващия ден. ХиперМаркет.BG си запазва правото да променя тези показатели според района, за който е поръчката.

 

7.       Ще ми се обади ли куриера, преди да дойде на адреса?

  Ще получите обаждане, когато поръчаната стока пристигне до жилищния ви вход, за да я приемете от доставчика.

 

8.       До кои градове доставяте?

  Доставяме чрез куриерски служби и за сметка на клиента до всички населени места в България, с изключение на такива, чиито пътища са затворени и/или са недостъпни по някаква причина.

 

9.       Как да откажа вече направена поръчка?

  Обадете се незабавно на посочения телефон и нашите сътрудници ще Ви помогнат.

 

10.   Какво трябва да направя, ако доставката, която съм поръчал/а е загубена, сгрешена,  с изтекъл срок на годност или повредена?

  Повредени, загубени и сгрешени продукти и такива с изтекъл срок на годност се възстановяват за наша сметка в работно време. Препоръчваме Ви да прегледате поръчката си, когато я получавате, за да се замени сгрешена стока или да се приспадне от цената на момента.

 

11.   Мога ли да променя адреса на доставката?

  За всякаква промяна на информацията по заявката Ви може да се обърнете към нас на посочения телефон, скайп или на чата на страницата.

 

12.   Какви са възможните начини за плащане?

  Плащането се извършва в брой при получаване на доставката или предварително по банков път.

 

13.   Има ли минимална поръчка?

  Не се изисква да поръчате определено количество, за да Ви бъде доставена заявката. Разликата е, че при поръчка над 50 лв. доставката на територията на София е безплатна, а под тази сума се заплаща такса от 5 лв. При доставките за другите градове обема на пратката определя цената, която куриера дава.

 

14.   Зареждате ли търговски обекти?

  Ако имате магазин или заведени  и се интересувате от доставка, моля свържете се с нас на посочения телефон или скайп, за да изготвим за вас специална оферта за съвместна работа, съобразена със нуждите на търговския ви обект. Всички продукти на Хипермаркет.BG са истински, качествени и от официалния вносител.

 

15.   Мога ли да направя поръчка за моята сватба/ абитуриентски бал/ фирмено парти и/или друго голямо събитие? 

  Основната цел на ХиперМаркет.BG е да Ви помогне да направите Вашето парти незабравимо, тъй че може да направите поръчка за всяко едно важно събитие в живота си.  Ние ще Ви доставим качествени и истински продукти от официалния вносител, а за вас остава само да се погрижите за доброто настроение.

 

16.   Издавате ли фактури?

  Ако искате да ви бъде издадена фактура за поръчката, моля отбележете това в електронната форма. Ако не желаете фактура, доставчикът  ще ви предостави стокова разписка с вида, броя и цената на поръчаните продукти.

 

17.   Включено ли е ДДС?

   Хипермаркет.BG е регистриран по ЗДДС и всички продукти, които предлагаме, са с включено ДДС.

 

18.   Как мога да потърся конкретен продукт?

  Сайтът на ХиперМаркет.BG е снабден с лесна за ползване търсачка, която ще ви помогне да намерите бързо конкретния  продукт, който ви интересува.

 

19.   Защо трябва да имам потребителски профил?

  Потребителският Ви профил съдържа данни, които улесняват поръчката ви и контакта ви с нас. ХиперМаркет.BG гарантира, че тези данни са защитени и няма да бъдат ползвани за нищо, извън дейността на сайта, от служителите на фирмата или от трети лица.

 

20.   Защо да поръчвам през Интернет?

  Онлайн поръчката Ви спестява време, пари и е изключително удобен начин за пазаруване, популярен  в целия Свят. Само с няколко кликвания може да поръчате всичко, което ви е необходимо. Не се налага да ходите чак до супера и да носите тежки торби – всичко ви се носи до вратата, в удобно време и на доставни цени.

 

21.   Бих искал да закупя продукт или да получа информация, която липсва на сайта. Какво да правя?

  Свържете се с нас на телефон 0886 405 802, скайп hipermarket.bg или на чата на сайта. Не се притеснявайте да ни питате за всичко, което Ви интересува във връзка с предмета ни на дейност.

 

Поръчай онлайн!

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв за района на София

Нашият алкохол

Нашият алкохол Hipermarket.bg
Уеб дизайн
elegance.bg